Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új „Z” sorozatú projektorok az Epsontól


Január 31.

 

Az Epson a „Z” sorozatú large venue projektorcsaládot öt új típussal bővíti. Ezek: a Z8450WUNL, a Z8455WUNL, a Z8350WNL, a Z8250NL és a Z8255NL.
A fényerő 7000 és 10000 ANSI lumen között van, a két első típus WUXGA (1920 x 1200) felbontású, a harmadik WXGA (1280 x 800), míg a negyedik és az ötödik XGA felbontású.


Közös tulajdonságaik: 5000:1 kontrasztarány, hálózati képességek, osztott képernyős technológia és több PC-s vetítés, kiemelkedő képminőség. A beépített edge-blending, azaz több projektor képének egymás mellé illesztése látható eltérés nélkül, ttovább szélesíti e projektorok large venue felhasználási lehetőségeit. Az Epson az új típusokkal jelentősen bővitette installációs projektorkínálatát.


A fogyasztói árakat még nem hozták nyilvánosságra, ez a tavasz folyamán folyamatosan történik majd, a tényleges piacra kerüléssel.

 

epson_Z-Series.jpg

‹‹‹ További Hírek