Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új 3LCD lézerprojektor a Sonytól


2015. december 4.

 

A Sony bejelentette VPL-FHZ57 típusjelű új lézer-foszfor projektorát, amely lényegében a cég első lézerprojektorát, a VPL-FHZ55 váltja fel, annak tökéletesített változata. A 4100 lumenes projektor, elődjéhez hasonlóan széles felhasználási területet céloz meg (oktatási intézmények, különféle testületek, orvosi alkalmazások, látványteremtés stb.).

 

Ami nem változott: WUXGA felbontás, edge blending, széles lens shift tartomány függőlegesen és vízszintesen, energiatakarékos beállítási lehetőségek, 20.000 óra lámpaélettartam gyakorlatilag karbantartás nélkül. Miben hoz újat az FHZ57?

 

A gyártó szerint tökéletesebb a színkezelés és nagyot javult a kontrasztarány, hasonlóan a nemrég megjelent új típusokhoz, az FHZ60/65-höz. Az új projektoron megtalálható a HDBaseT port, amelyet az FHZ55-ös még nélkülözött. Így redukálható a kábelek, hosszabbítók, vevőegységek stb. száma, ami csökkenti a hibalehetőségeket is.

Az FHZ57 2016. januárjától elérhető Európában.

 

sony_fhz57.jpg

‹‹‹ További Hírek