Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új 4K lézerprojektorok a Sonytól


2015. július 7.

 

A Sony két új 4K lézerprojektort jelentett be: A VPL-GTZ270-est a cég planetáriumokban, múzeumokban való használatra és bérbeadásra szánja, míg a VPL-GTZ280-as rendeltetése a szimulációs, vizualizációs és a kiképzésre szolgáló használat.

 

Mindkét típus 5000 lumenes, az SXRD panelek natív felbontása 4K (4096 x 2160), és lányegében a VPL-GTZ1-es folytatásának tekinthetők a B2B és a kereskedelmi célú alkalmazáshoz. Mindkét projektor működik 4K 3D módban is. A fényforrás élettartama 20.000 óra (vagy alacsony fényerejű módban 40.000 óra).

 

Az állandó fényerejű mód, és a periodikus auto-kalibráció szintén hozzájárul a hosszú működési időhöz. A projektorok optikája por behatolása ellen szigetelt, így nagy forgalmú területeken is használhatók, a működési zaj pedig 35 dB alatt van. Bárhogyan elforgatva is képesek üzemszerűen vetíteni, azaz fekvő vagy álló formátumban, előre vagy hátra, az óramutató járásával megegyezően vagy ellentétesen elforgatva (lefelé vagy fölfelé).

 

A  VPL-GTZ270 várhatóan 2016. január hónapban, a VPL-GTZ280 pedig márciusban kerül forgalomba.

 

sony_laser.jpg

‹‹‹ További Hírek