Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új 4LED gamer projektor a BenQ-tól: TH690ST


 

2022. szeptember

 

A BenQ, mint a világ egyik vezető márkája a DLP® projektorok terén, bemutatja legújabb, 4LED, rövid vetítőtávolságú gamer projektorát a TH690ST-t. Minden típusú szórakozáshoz kiválóan alkalmas, legyen szó játékkonzolról, filmek és sorozatok megtekintéséről vagy élő sportesemények követéséről.


01a.jpg

01b.jpg

A 2 HDMI (2.0b) interfészen keresztül a TH690ST minden népszerű játékkonzollal használható, mint például a Sony PS5/PS4, Nintendo Switch vagy Xbox sorozat, és tökéletes partner a gyors tempójú virtuális sportokhoz, a rövid válaszidőt igénylő FPS játékokhoz és kis késleltetést követelő csatákhoz az alacsony, mindössze 8,33 ms-os 120 Hz-es bemeneti késleltetésével, 1080p HDR képminőségével, és 2300 ANSI lumen fényerejével. A TH690ST már elérhető a boltokban, bruttó 1199 eurós ajánlott fogyasztói áron.

 

02.jpg


 

Nagyképernyős játékmenet és szórakozás


A vetítőernyőtől mindössze 1,5 méteres távolságból akár 100” átlójú kép vetítésével a TH690ST 4LED, rövid vetítőtávolságú projektor költséghatékony alternatívája a nagyképernyős tévéknek. A 2D trapézkorrekció kiküszöböli a trapéztorzítást és optimalizálja a kép beállítását a könnyű és kényelmes megjelenítés érdekében a helyiség különböző pontjairól.

 

03.jpg

A 4LED fényforrással a TH690ST lenyűgöző képminőséget kínál nagy fényerővel, nagy kontraszttal és kiegyensúlyozott telítettséggel. A LED-es fényforrás élettartama ECO módban 30.000 óra, ami napi 4 órás használatot feltételezve, kb. 21 éves használatnak felel meg a fényforrás cseréje nélkül.

 

Látványos játék


A játékosok a játékon belüli interakciókat extra valósághűséggel és intenzitással élvezhetik a TH690ST speciálisan tervezett, gyárilag beállított játék üzemmódjainak köszönhetően. A világos és sötét környezethez optimalizált játék üzemmódok is rendelkezésre állnak a nagyobb tisztaság és részletesség érdekében, hogy még jobban elmerülhessünk a játékok világában.

 

04.jpg

 

A BenQ 4LED gamer projektor figyelemre méltó színpontosságot ér el a 84%-os DCI-P3 és 98%-os Rec.709 színtér-lefedettséggel. Ráadásul a TH690ST 4K HDR-kompatibilis, így a HDR 4K-ban és 1080p felbontásban is reprodukálható.

 

05.jpg


 

Meggyőző hangzás

 

A két beépített 5 wattos treVolo sztereó hangszóró erőteljes hangzást nyújt a magas-, közép- és mélyhangok kiegyenlítésével, illetve ezek kombinálásával lenyűgöző hangélményt teremt. A felhasználók gyorsan válthatnak a normál, a mozi, a zene, a játék, a sport és az egyéni hangüzemmódok között, hogy a legjobb élményben legyen részük a megjelenő tartalomnak megfelelően.

 

06.jpg

 

További információ a BenQ TH690ST 4LED gamer projektorról a következő linken érhető el: https://www.benq.eu/hu-hu/projector/gaming-projector/th690st.html

 

Forrás: BenQ

‹‹‹ További Hírek