Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új Avielo sorozat a projectiondesign-tól


Szeptember 28.

 

A projectordesign igencsak kitett magáért a néhány napja megrendezett CEDIA kiállításon. Négy olyan új modellt hozott ki a házimozi kategóriában, amelyek mind különlegesek, és egymástól is különböznek.

Elsőként kell megemlítenünk az optix SuperWide 235-öst, a világ első olyan házimozi vetítőjét, amely a Texas Instruments új 21:9-es chipjét haszálja (natív felbontása 2538 x 1080), azaz natív módon tudja vetíteni a 2,35:1-es Cimescope formátumú filmeket.

A következő típus, az optix 3D “csak” Full HD felbontású, 950 ANSI lumen felbontással 7500:1-es kontraszttal. Viszont plusz szolgáltatása a 3D tartalom vetítése, és ehhez kapcsolódóan a HDMI 1.4-es bemenet.

A harmadik gép a helios Studio Edition, amely a házimozi kategória legfelső szintjét képviseli, mind a képminőséget, mind a kivitelt illetően. Minden egyes darab kézi munkával készül, és a létező összes tesztnek alávetve 100%-osan megfelelő.

Végül a radiance RLS (Remote Light Source) projektor különlegessége a szétválasztott lámpa és vetítőegység, amelyeket optikai kábel köt össze. A megoldás előnyeit nem kell ecsetelni, elég arra utalni, hogy mennyivel egyszerűbbé válik az elhelyezés és a lámpához való hozzáférés anélkül, hogy a projektort le kéne szerelni mondjuk a mennyezetről.

 

projectiondesign_optix.jpg

‹‹‹ További Hírek