Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új BenQ RP sorozatú interaktív kijelzők


2015. április 19.

 

A BenQ, mint a nemzetközileg is elismert oktatási megoldások és interaktív kijelzők gyártója bemutatta új interaktív kijelző családját, az RP sorozatot: a 65”-es RP652, a 70”-es RP702 és a 79”-es RP790 modelleket, amelyek kifejezetten oktatási célra szolgálnak.

A BenQ mindenekfelett elkötelezett híve annak, hogy a kiemelkedő interaktív oktatáshoz egyenlő mértékben járuljon hozzá a hardver és a szoftver. Ez a filozófia vezetett az RP sorozat megalkotásához, amely célul tűzte ki a diákok oktatásának és együttműködésének tökéletesítését.

 

A 79”-es RP790 funkcióiból és lenyűgöző méreteiből adódóan (98 cm magas, 174 cm széles) kifejezetten alkalmas a hagyományos táblák vagy interaktív táblák helyettesítésére. Az RP790 lenyűgöző 4K felbontása, amely a megnövelt pixelsűrűségnek köszönhetően 55 ppi felbontású, a legélesebb képmegjelenítést garantálja, ugyanis a felbontása háromszorosa a jelenlegi 77”-79” közötti méretű interaktív tábláknak.

 

Teljes szemvédelem

 

A BenQ beépítette az RP sorozatba a TÜV tanúsítvánnyal rendelkező Villogásmentes technológiát (Osztályterem üzemmódban érhető el), amely kiküszöböli a villogást a kijelző teljes fényerőtartományában. Ezzel megvédhetők a tanárok és a diákok szeme, elkerülhető a szem fáradása és megerőltetése, valamint a makula degeneráció, miközben növelhető az oktatás hatékonysága. Ezen felül az Alacsony kékfény-kibocsátás technológiával csökken a káros kék fény emissziója, valamint a tükröződésmentes kijelző minimalizálja a környezet becsillanását és olvasható szöveg, illetve élesebb képek jeleníthetők meg.

 

Nyitott platform szabadság

 

Az RP sorozat kompatibilis a Windows, a Mac, a Linux, és a Chrome operációs rendszerekkel és problémamentesen működik együtt sokféle eszközzel, amelyekhez nem szükséges meghajtó szoftver az érintésvezérlés működéséhez. Ez a termék egy egyedi Android OS-sel kerül forgalomba, amelyhez hasznos alkalmazások tölthetők le az osztálytermi bemutatókhoz, mint például a WPS Office, web-böngészők, EZWrite és Media Player. A módosított platformnak köszönhetően az iskolák teljes kontroll alatt tarthatják a kijelzőket, így biztosíthatják, hogy nemkívánatos alkalmazások kerüljenek telepítésre a kijelzőkre. Az RP sorozat széles körben támogatja a harmadik gyártóktól származó interaktív szoftvereket, így a tanárok könnyedén megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb eszközt az oktatáshoz.

 

10-pontos interaktív érintésvezérlés

 

Az RP sorozat megnyitja a lehetőségeket az interaktív oktatásban a 10-pontos érintésvezérléssel. Ahelyett, hogy egy vagy két diák venne részt a közös munkában, a tanár interaktív alkalmazások segítségével több diákot is bevonhat a közös munkába, akár egy műalkotás puzzle darabjainak összerakásától egy közös zongorásáig. Ettől a pillanattól kezdve nincs unalom az órákon.

 

Megszakításmentes oktatás

 

A tanárok mindent megtalálnak a megjelenítő előlapján, ami a gyors és könnyű eléréshez szükséges. Ezek a funkciók, ill. gyorsgombok, tartalmazzák a képkimerevítést, az elsötétítést, a hangerő gombjait, a bemenetválasztást, valamint a multimédia csatlakozásokat, mint a HDMI, az érintésvezérlő USB, a média USB vagy az OPS USB bemeneteket, fejhallgató és mikrofon csatlakozásokat. Az OSD menü vezérlőpanelje lehetőséget ad a csatlakoztatott eszköz érintéssel történő vezérlésére, amellyel helyettesíthető a távvezérlő. Végül az előlapi bemenetek egy védőburkolat mögött kaptak helyet, amely megakadályozza a kábelek eltávolítását, valamint tiszta és stílusos látványt kölcsönöz a megjelenítőnek.

 

Szabadalmaztatott szoftverek a megnövelt interaktivitásért

 

A BenQ több kényelmes és könnyen használható szoftvert bocsát a tanárok rendelkezésére, az EZWrite-tól a DisplayNote-on át a QWrite-ig és az Omnitapps-ig. Ezek a szoftverek gazdag multimédia tartalommal, színes jegyzetelési lehetőséggel és valós idejű együttműködéssel segítik elő az osztálytermi előadást és az interakciót.

 

“Bármit, amibe belefogunk, azzal a céllal tesszük, hogy a legjobb megjelenítőt alkossuk meg, amely maximalizálja az interaktív tanulási lehetőségeket" – jelentette ki Peter Huang, a BenQ Technology Product Center ügyvezetője.

Az RP sorozat 2015 tavaszától válik elérhetővé világszerte. További információért kérjük, látogasson el a www.BenQ.com oldalra.

 

benq-img.jpg

 

‹‹‹ További Hírek