Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új digitális moziprojektor a Sharp NEC Display Solutions-tól


2021. augusztus

 

A Sharp NEC Display Solutions elérhetővé tette NC1202L lézerprojektorát, amely a cég digitális moziprojektor-családjának új tagja. Az új projektort külön a kb. 7000 lumen fényáramot igénylő kisebb mozitermeknek tervezték, kiváló minőségű mozivetítést biztosítva.

 

nc_1202l.jpg

 

A lézer-foszfor fényforrás élettartama tipikus üzemeltetés mellett kb. 50.000 órára becsülhető. A működtetés nem igényel karbantartást, fényforrás-cserét, és a fogyasztás is relatíve alacsony. Az üzemeltető teljes működtetési költsége (TOC) így alacsony, aminek következtében az egy ülőhelyre jutó bevétel magasabb.

 

A projektor alkalmas HFR (high frame rate) vetítésre, és teljesíti a 2K DCI minősítés feltételeit. Fényereje elegendő 14 footlambert fénysűrűséghez egy 12 m-es ernyőn, DCI színekben. Ráadásul kiváló 3D képet tud vetíteni, ami növekvő jelentőségű a legújabb filmeknél.

 

Az NEC szabadalmaztatott hőcserélőjének köszönhetően az NC1202L kiváló porvédelemmel rendelkezik, továbbá új fejlesztésű szigetelt optikai engine-t tartalmaz. Mivel szellőzőrendszerre nincs szükség, a projektor padlón (asztalon) vagy mennyezeten is elhelyezhető. Kezelése egyszerű, a készülék memóriafunkcióval is el van látva.

 

További információ: https://www.sharpnecdisplays.us/products/projectors/nc1202l

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek