Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új Epson házimozi- és prezentációs projektorok


2015. szeptember 10.

 

Az Epson a házimozi-projektorok kategóriájában három új készüléket mutatott be, nevezetesen az EH-TW5350, az EH-TW5300 és EH-TW5210 modelleket, amelyek (természetesen) az Epson 3LCD technológiáját alkalmazzák. A fényerő (fehér és színes fénykibocsátás) 2200 lumen, a diamikus kontrasztarány 35.000:1. Az EH-TW5350 típusba beépítették a Miracast funkciót is, amely vezeték nélküli megosztást tesz lehetővé Androidos okostelefonról.

 

„Az otthoni házimozival szemben elvárás, hogy nagy, tiszta és éles képet adjon, mély feketével és gazdag színárnyalatokkal, amit az EH-TW5350, EH-TW5300 és EH-TW5210 készülékek teljesítenek. Kompakt és lekerekített formákkal, a legújabb technológia alkalmazásával, ezek a megfizethető és sokoldalú projektorok tökéletesek az otthoni használatra. A digitális csatlakozásnak és a beépített hangszórónak köszönhetően pedig gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhetők” – mondta Paul White az Epson Europe termékmenedzsere.

 

A Frame Interpolation-nak (képinterpoláció) és az Image Enhancement-nek (képjavítás) köszönhetően a projektorok részletgazdag, színhű és éles Full HD 2D és 3D képet állítanak elő akciójeleneteknél is. Mindegyik modell két HDMI bemenettel rendelkezik, tehát egyszerre két digitális eszköz is csatlakoztatható, például Blu-ray lejátszó és játékkonzol.

 

Az EH-TW5350, EH-TW5300 és EH-TW5210 projektorok szeptemberben már elérhetők lesznek, várhatóan 274.900, 234.900, illetve 214.900 forintos áron.

 

EH-TW5350.jpg

 

Az Epson új, hordozható projektorcsaládja (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) egyaránt alkalmas otthoni és prezentációs/irodai felhasználásra. A 15.000:1 kontrasztaránynak köszönhetően a sorozat összes készüléke részletgazdag és éles képet, tökéletes feketét és színárnyalatokat biztosít. A fényerő 3200, illetve 3000 lumen.

 

A maximális vizuális élményre vágyók számára az új készülékcsaládból otthoni felhasználásra az Epson az EB-U04 projektort ajánlja, amely élénk, Full HD minőségű képet biztosít.

 

A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően a készülékcsalád minden tagja gyorsan beüzemelhető. A csomagban található hordtáskával a projektorok egyszerűen hordozhatók, a vertikális és horizontális trapézkorrekció segítségével pedig számos pozícióból vetíthetünk anélkül, hogy a kép torzulna.

 

Telepítést követően a készülékek okoseszközökhöz is könnyedén csatlakoztathatók QR kód beolvasásával. Az iProjection alkalmazás letöltésével és használatával a felhasználók fotókat, videókat és egyéb dokumentumokat vetíthetnek ki okostelefonjukról, táblagépükről (nem mindegyik típusnál elérhetően). A projektorcsalád tagjai HDMI bemenettel rendelkeznek a kiváló minőségű digitális kép- és audiotartalom továbbításához. (Az EB-U32 és az EB-U04 projektorok két HDMI bemenettel rendelkeznek, a többi modellen egy HDMI bemenet található.)

 

Amellett, hogy a projektorcsalád minden tagja szükség szerint bárhol használható, az

EB-U32 és az EB-W32 vetítők kifejezetten jól alkalmazhatók irodai környezetben is. A sokoldalú EB-U32 modell WUXGA felbontással rendelkezik, így képes a tartalmat akár eredeti felbontásában, akár Full HD minőségben megjeleníteni. Az új vetítők beépített csatlakozási lehetőségek sorát kínálják, ezzel elősegítik a kollaboratív és eredményes munkát megbeszélések, üzleti találkozók alkalmával.

 

Mindkét irodai modell sokoldalú használhatóságát bizonyítja, hogy képesek a prezentációkat további projektoroknak továbbítani egy adott hálózaton keresztül, így azok más helyszíneken, a távol lévők számára is megjeleníthetők. Továbbá, a távoli felhasználók saját tartalmaikat is vezeték nélkül oszthatják meg a többi résztvevővel. Mindezen funkciók a projektorcsalád más készülékein is elérhetők az ELPAP10 vezeték nélküli LAN-adapter alkalmazásával.

 

Az új prezentációs/mindenes projektorok (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31 és EB-S04 modellek) várhatóan 2015 októberétől már elérhetők lesznek.

 

EB-U04.jpg

‹‹‹ További Hírek