Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új generációs Epson projektorok

Az Epson júliustól kínálja az EB-G5000-es projektorait, amelyeket kifejezetten professzionális célra fejlesztettek ki. A projektorok akár 5000 lumen fényerővel kültéri rendezvények lebonyolításához használhatók.


hirek_uj_generacios_epson.jpgAz Epson júliustól kínálja az EB-G5000-es projektorait, amelyeket kifejezetten professzionális célra fejlesztettek ki. A projektorok akár 5000 lumen fényerővel kültéri rendezvények lebonyolításához használhatók. A készülékekhez tartozó öt objektívnek köszönhetően gyakorlatilag mindenféle helyzetben megállják a helyüket. A lens shift funkcióval valójában nagyon egyszerűen beállíthatjuk a nekünk megfelelő képet, akár kevésbé optimális vetítési felületeken is. Az objektívek felhelyezése, illetve cseréje nagyon egyszerű, köszönhetően a speciális bajonettzárnak. Hasonló a helyzet a levegőszűrő cserjével is, mivel mindössze másodpercek kérdése. Ráadásul elegendő 3000 óránként elvégezni a tisztítást.
Az alapmodell, az EB-G5100 és az 5150-es fényereje 4000 lumen, míg a G5300-as és 5350-es típusoké a már korábban említett 5000 lumen. A prezentációk specialistája a G5200W vetítő, amely az 1280 x 800 képpont felbontásával ideális a szélesebb vetített kép megjelenítéséhez. Az SD kártya fogadására képes vetítők ára 2000 eurótól indul.

‹‹‹ További Hírek