Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új házimozi-projektor az LG-től


2016. december

 

A hamarosan startoló januári CES-en az LG új lézerprojektort mutat be „LG ProBeam” néven a házimozira vágyók számára. A célközönség azonban nemcsak a mozirajongókat, hanem a TV-programokat kedvelőket is magába foglalja – akárhol és akármikor is szeretének hódolni kedvtelésüknek.

 

HF80JA.jpg

 

A projektor valódi típusjele HF80JA, és fejlett lézerengine-nel van felszerelve, amely nem kevesebb, mint 2000 lumen fényteljesítményre képes. Mint a képen látható, az LG projektor külleme sem mindennapi, tulajdonképpen hordozható kivitelű, köszönhetően az „I” alakú lézerengine-nek. A gyártó szerint pillanatnyilag ez a lekönnyebb Full HD lézerprojektor a 2000 lumenes fényerő-tartományban.

 

A HF80JA – Sound Sync Adjustment redndszerének köszönhetően – párosítható bármilyen Bluetooth eszközzel, pl. külső hangszóróval vagy fülhallgatóval. Ezen túlmenően a Miracast protokollon keresztül okoseszközökről vezeték nélkül tudja kivetíteni a képet a nagyméretű vászonra.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek