Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új HD projektorok az Acertől


2015. június 19.

 

Az Acer három új HD projektort jelentett be. Az új modellek: az U5520B (ultra rövid vetítési távolságú), a V7500 és a H6518BD. Mindegyik készüléket ellátták a gyártó ColorBoost3D és ColorSafeII technológiáival, amelyek a gyártó szerint hosszabb használat után is biztosítják a természetes színvisszaadást.

 

Az U5520B típust elsősorban oktatási célokra, osztálytermekbe szánják, a készülék 35 cm-ről képes 87” átlójú képet vetítetni. A tanárok méltányolni fogják az Acer Smart Pen intelligens tollat, amellyel a képernyőre írhatnak/rajzolhatnak, és a két felhasználó számára készült távvezérlőt az interaktivitáshoz.

 

A 3200 lumenes H6518BD az otthoni szórakoztatás piacát célozza meg, beépített 2D-3D konverterrel rendelkezik, és nem szükséges külön extra szoftver a működtetéshez. A V7500-ast pedig az Acer a házimozi-piacra szánja. Ez a típus 100%-osan reprodukálja az sRBG színtartományt, ezzel kiváló színpontosságot nyújtva.

 

A fenti projektor szállítása a harmadik negyedévben indul, de a pontos specifikációt, árakat és elérhetőséget még nem ismerjük, mivel ezek régiónként eltérőek lesznek.

 

Acer-V7500.jpg

‹‹‹ További Hírek