Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új hordozható LCD projektorsorozat a Panasonictól


2014. augusztus 3.

 

A Panasonic új, nagy teljesítményű hordozható sorozatának egyik tagjáról, a PT-VZ570-esről már egy korábbi hírünkben írtunk. A sorozat valójában hat típusból áll, három hálózati készülékből – PT-VZ575N (WUXGA, 4500 lumen), PT-VW535N (WXGA, 5000 lumen) és PT-VX605N (XGA, 5500 lumen) –, és három hasonló specifikációjú, de nem hálózatos projektorból (PT-VZ570, PT-VW530, and PT-VX600).

 

A karbantartás nélküli működési idő Eco módban 7000 óra (egyébként 5000 óra), ami lényegesen csökkenti a TCO mutatót (teljes tulajdonlási költség) – ez nagyon előnyös az üzleti és oktatási intézmények számára.

 

Mind a hat modell hordozható vagy mennyezetre szerelhető, és a függőleges objektívmozgatás, valamint a vetítőernyőhöz való illesztés funkciók könnyűvé teszik a sík vagy görbült felületre vetítést, illetve a vetítési szög változtatását.

 

A fenti típusok között van WUXGA, WXGA és XGA felbontású, a fényerő 4500 és 5500 lumen között van, a zajszint Eco módban 29 dB. A hálózatos típusokhoz többféle vezeték nélküli lehetőség van (Miracast, iOS és Android eszközökhöz ingyenes alkalmazások, vezeték nélküli LAN a PC-ről való átvitelhez a Wireless Manager ME 6.2. szoftverrel, opcionális vezeték nélküli USB stick (ET-UW100). Emellett USB Memory Viewer funkció a PC nélküli vetítéshez, és USB Display funkció az USB kábeles tartalomátvitelhez.

 

További izgalmas jellemzők: DIGITAL LINK az egykábeles átvitelhez akár 100 m távolságra, 16x-es zoomobjektív, vízszintes, függőleges és sarok trapézkorrekció, ívelt képernyő korrekció, csatlakozók sokasága, multi-projektor monitorozás egy PC-ről, kompatibilitás a Crestron és az AMX vezérlő rendszereivel, 10 W-os beépített hangszóró stb.

 

panasonic_PT-VZ575.jpg

‹‹‹ További Hírek