Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új interaktív InFocus projektorok az IN3900-as sorozatban


November 2.

 

Az InFocus két új edukációs vetítővel jön ki: az IN3924 és IN3926 típusokkal. Fényerejük 3000 ANSI lumen, a kontrasztarány 2400:1. Az előbbi XGA, az utóbbi WXGA natív felbontású.

Érdekesebbek azonban az interaktív szolgáltatások. Mindkét projektort főként oktatási felhasználásra tervezték, és saját interaktív fényceruzájuk van. Az előadónak nem kell a laptophoz mennie, hanem a vászon előtt állva használja a fényceruzát.

 

Az interaktív fehértáblákkal szemben ezeknek az interaktív projektoroknak egy sor előnye van: olcsóbbak, nagyobb képet tudnak vetíteni, könnyebb őket áthelyezni, nem szükséges más berendezés a működtetésükhöz, és kalibrációt sem igényelnek.

 

A tanár sétálgat az osztályban, és bárhonnan interaktívan kezelheti a képet, az interaktív tollat a diák kezébe nyomhatja, sőt két tollal egyidejűleg dolgozhatnak egy problémán.

A projektorok ára 1199, illetve 1425 dollár. 

 

infocus_IN3924.jpg

 

 

‹‹‹ További Hírek