Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új kreatív lehetőségek a Panasonictól: valós idejű követéses mapping


2021. április

 

A Panasonic bejelentett egy megoldást a valós idejű követéses leképezésben (Real-Time Tracking Projection Mapping), amely új lehetőségeket teremt a szórakoztató- és reklámipar számára a digitális és a fizikai realitás egyesítésében.

 

A módszerrel fantasztikus vizuális effektek érhetők el a képek valós idejű, hajszálpontos vetítésével gyorsan mozgó objektumokra, mint amilyen pl. egy kosárlabda. Az erre szolgáló eszköz a Panasonic PT-RQ35K projektorhoz fejlesztett Real-Time Tracking Software Development Kit (Et-SWR10). A projektor egy infra jeladóval, kamerával, markerrel és egy tartalom-szerverrel valós idejű követéses vetítőrendszert alkot, amely ideális a produkciós cégek számára, az élő szorakoztató események közvetítésekor, múzeumokban, e-Sport rendezvényeken stb.

 

panasonic_mapping.jpg

 

A készlet lehetővé teszi a 30.500 lumenes, 3 chipes DLP lézerprojektor számára 240 Hz-es HD jelek fogadását és kiadását csupán 5 ms-os késleltetéssel, aminek következménye a gyakorlatilag valós idejű követés a mozgó objektumok precíz pozíció-kalibrálásával. A készlet dedikált szoftverének köszönhetően a tartalomszerver képes a képeket a mozgó objektumra vagy szereplőre illeszteni egyetlen kábeles összeköttetés használatával a projektor és a szerver között (HDMI/DisplayPort).

 

További információ: https://panasonic.net/cns/projector/products/swr10/

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek