Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új LED-es házimozi projektor a BenQ-tól


 

2023. április

Ha szerény költségvetésből szeretne nagyképernyős moziélményt teremteni otthonában, a BenQ HT2060 a legjobb házimozi projektor, amely 1000 dollár alatti áron kapható. Bár a HT2060 teljesítménye nem vetekedhet a sokezer vagy soktízezer dolláros legjobb 4K-s házimozi projektorokéval, az árához viszonyítva kiváló kontrasztot és lenyűgöző színpontosságot kínál. Emellett elég nagy a fényereje ahhoz, hogy a sporteseményeket és a tévéműsorokat némi környezeti világítás mellett is élvezhesse.


01.jpg

 

A BenQ HT2060 LED-es házimozi-projektor, amelynek nem nem kell megküzdenie semmilyen komolyabb ergonómiai bosszúsággal. Találhatunk kb. 1000 dollár alatti olyan projektorokat, amelyek nagy fényerőt, alacsony feketeszintet vagy pontos színeket kínálnak, de ritkán, vagy egyáltalán nem találjuk meg mindhármat ugyanabban a készülékben. A HT2060 esetében ezt kapjuk, valamint egy robusztus hangszórót, egy sokoldalú csatlakozópanelt és egy hosszú élettartamú LED fényforrást, amely működés közben csendes, és 20-30.000 órán át nem kell cserélni.

 

02.jpg

 

A projektor adatlapjára pillantva máris látjuk, hogy a specifikált fényerő 2300 lumen, a natív felbontása Full HD. Az 1,3x-os zoom és az 1,15 – 1,5 vetítési arány elegendő rugalmasságot biztosít a kényelmes installáláshoz, akárcsak a 10%-os függőleges lens shift. Filmmaker módban (ekkor a képjavító eljárások ki vannak kapcsolva) a HT2060 pontosan ugyanúgy jeleníti meg a filmeket és a streaming tartalmakat, ahogyan azt a filmkészítők szeretnék, azaz magas szintű házimozi élményt nyújt.

 

Igaz, a HT2060-ból hiányoznak a beépített streaming-alkalmazások és a Bluetooth-támogatás, de ezeket a funkciókat könnyen hozzáadhatjuk, ha egy streaming-sticket csatlakoztatunk a két HDMI 2.0 bemenet egyikéhez. Az egychipes DLP technológia persze egyes nézők számára látható szivárványhatást eredményezhet, de a nézők túlnyomó többsége ezt vagy egyáltalán nem látja, vagy pedig nem érzi zavarónak.

 

A projektor állítható lábai és az objektív függőleges elmozdításának képessége megkönnyíti a kép pozícionálását a vásznon. A készülék működési zaja kicsi, a háttérvilágítású IR-távvezérlőt könnyű használni sötét helyiségben, és sok hasznos gombot kínál a kép beállításához vetítés közben. A natív felbontás ugyan 1080p, de a készülék támogatja a 4K HDR bemeneti jelet, és a 3D vetítést is (DLP link). A bemeneti késleltetése 1080p/60 Hz mellett mindössze 16,7 ms, ami alkalmassá teszi akár a versenyszerű játékra is.

 

A HT2060 egyelőre csak az amerikai piacon elérhető, de remélhetőleg Európában is hamarosan megjelenik, valószínűleg W1140 néven.

 

További információ: https://www.benq.com/en-us/projector/cinema/ht2060/buy.html

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek