Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új Optoma DLP projektorok az osztálytermekbe


 

2021. október

 

Az Optoma két új kompakt lézervetítőt hozott ki (ZX300 és ZW350) XGA, illetve WXGA felbontással. A célcsoport: a K-12-es osztálytermek, az intézményi felhasználók, és a kis/közepes méretű tárgyalók. A két belépő kategóriájú projektor kiegészíti az Optoma elérhető árú lézerprojektor-sorozatát, amelynek tagjai pl. a ZH403, a ZW403 és a ZW400.

 

02.jpg

 

A gyártó szerint mindkét új lézerprojektor 3500 lumen fényerőt és 300.000:1 kontrasztot nyújt, pontos színvisszaadással. A hosszú élettartamú DuraCore lézer fényforrás Eco módban 30.000 óra működést, és gyakorlatilag karbantartás-mentes üzemeltetést biztosít.

 

1,1x-es, illetve 1,3x-es optikai zoommal és automatikus trapézkorrekcióval rendelkeznek, és természetesen a 360 fokos tartományban bármilyen pozícióban használhatók. Kompakt, és kis helyet elfoglaló kivitelüknek köszönhetően a ZX300 és a ZW350 könnyen installálhatók, illetve egyik osztályteremből a másikba vihetők. Csatlakozófelületük: HDMI, VGA, RS232 plusz egy LAN vezérlőport Crestron, Extron, PJ-Link vagy Telnet vezérléshez.

 

A ZX300-as ára 719 USD, a ZW350-esé 799 USD.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek