Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új RGB lézerprojektorok a Christie-től


 

2023. augusztus

 

CYPRESS, Kalifornia – A Christie bemutatott két új RGB lézerprojektort: az M 4K15 RGB és az M 4K+15 RGB készülékeket, amelyek a díjnyertes M 4K RGB sorozat tagjai. Fényerejük 15.750 lumen, és a legigényesebb alkalmazásokhoz tervezték őket, beleértve a színpadi és élő rendezvényeket, a vetítéses mapping látványosságokat és a vidámparki attrakciókat.


christie_m4k15.jpg

 

„Az eredeti M sorozatú projektoraink, amelyeket először 2007-ben mutattunk be, a legsikeresebb Pro AV projektorcsaládunk volt, több mint 16 000 eladott darabbal” – mondta Joel St-Denis, a Christie termékmenedzsment igazgatója. „Új modelljeink folytatják az innováció hagyományát, amely az M sorozatot olyan népszerűvé tette, és amely a robusztus kivitelt, a megbízhatóságot és a nagy fényerőt egy kompakt vázban egyesíti.”

 

A Christie leegyszerűsítette a telepítést és a működtetést a minden irányú rigging képességekkel és a TruLife+ elektronikával, amely kiküszöböli a cserélhető opciós kártyák problémáját és költségeit. 38,1 kg-os tömegükkel az M 4K15 RGB és az M 4K+15 RGB a legkönnyebb 3DLP projektorok a kategóriájukban.

 

Az új projektorok kompatibilisek a korábbi M, J és Crimson sorozatú objektívekkel és az M sorozatú rigging keretekkel, ami további költségmegtakarítást jelent.

 

A tiszta RGB lézeres megvilágítással az új projektorok élénk, fényes és élethű képet produkálnak, amely megközelíti a Rec.2020 színtartomány 98%-át, miközben halkan (43 dBA műküdési zajjal) működnek.

 

Az M 4K15 RGB 2700:1 kontrasztarányt és 4K-UHD (3840 x 2160) felbontást, míg az M 4K+15 RGB 2200:1 kontrasztarányt és 4K-UHD+ (3840 x 2400) felbontást kínál. A nagyobb képkockasebességet igénylő alkalmazásokhoz az opcionális Mirage és Mirage Pro bővítések 120 Hz-es 4K és 480 Hz-es HD felbontást biztosítanak.

 

Az M 4K15 RGB és az M 4K+15 RGB projektorok már megrendelhetők.

 

További információ: https://www.christiedigital.com/products/projectors/all-projectors/m4k-rgb-series/

‹‹‹ További Hírek