Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új Runco DLP projektorok - LightStyle sorozat

A Runco három új DLP vetítő kifejlesztését jelentette be . A LightStyle névre hallgató család tagjai: a 3-chipes LS-7, és az 1-chipes  LS5 és LS-3. A hagyományos Runco dizájnnal szakítva, az új vetítők teljesen újszerű, lekerekített házat kaptak, az elhelyezési lehetőség sokkal rugalmasabb.


2009. szeptember 21.

 

A Runco három új 1080p DLP vetítő kifejlesztését jelentette be . A LightStyle névre hallgató család tagjai: a 3-chipes LS-7, és az 1-chipes  LS5 és LS-3. A hagyományos Runco dizájnnal szakítva, az új vetítők teljesen újszerű, lekerekített házat kaptak, az elhelyezési lehetőség sokkal rugalmasabb.Runco LS-5_ls.jpg

Az új gépekbe a Runco ConstantContrast és Vivix képjavító technológiát is beépítették a mélyebb feketeszint érdekében. A gyártó szerint mindhárom gép on/off kontrasztja meghaladja a 10000:1 arányt, továbbá az ISF kalibrációs rendszer segítségével elvégezhető az optimális kalibráció különféle helyszíneken.

Az LS-7 hatféle objektívvel rendelhető, a másik két típus kétfélével. 

 

 

 

 

Ami az árat illeti, a Runco szerint tudásukhoz képest olcsó gépekről van szó, az LS-3 tervezett ára kb. 5000 USD,  az LS-5-ösé kb. 7000 USD, a 3-chipes LS-7 pedig kb. 15500 USD-be fog kerülni.

A két kisebb modell a tervek szerint novembertől, az LS-7 pedig decembertől lesz kapható.

 

‹‹‹ További Hírek