Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új Sony high-end projektorok a VPL-D… és VPL-E… családokban


Szeptember 30.

 

A Sony az üzleti, ill. intézményi szférának szánt „DX” és „DW” sorozatú high-end vetítőket jelentett be, továbbá két új  „EW” projektort az edukációs terület számára.

A nemrégiben bővített VPL-D… sorozatú projektorok most négy új modellel szaporodnak, éspedig a VPL-DW125, a VPL- DX145, a VPL-DX125 és a VPL-DW120 típusokkal.

Ezek mindegyike olyan környezetbarát és felhasználóbarát jellemzőket mutat, mint az Auto Brightness Adjustment Function, az Eco üzemmód és az új, finoman hangolt hűtőrendszer, amely kb. 7000 órára növeli a lámpa élettartamát (a kiválasztott lámpamódtól függően).

 

Az oktatáshoz optimalizált VPL-E… sorozat új tagjai a VPL-EW275 és a VPL-EW245 típusok, amelyek néhány jellemzője: 16 W-os hangszóró,  2 db RGB bemenet, HDMI és S-Video bemenet, RS-232C, RJ-45, mikrofonbemenet és opcionális vezeték nélküli kapcsolat lehetősége.

 

Az új projektorok novembertől lesznek elérhetők. 

 

sony_vpl-dw125.jpg

‹‹‹ További Hírek