Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új világmárka a hazai piacon

Új világmárka a hazai piacon - Újabb, erős háttérrel rendelkező gyártó képviselteti magát az audio-vizuális megjelenítők hazai piacán. Az Európában új márkanévnek számító Viviteket hosszú távú stratégiai parteneri státusz kapcsolja Tajvan egyik fő elektronikai óriásához, a Delta Electronics-hoz.


(2009 július)

 

D9TX_lowres .jpg

Újabb, erős háttérrel rendelkező gyártó képviselteti magát az audio-vizuális megjelenítők hazai piacán. Az Európában új márkanévnek számító Viviteket hosszú távú stratégiai parteneri státusz kapcsolja Tajvan egyik fő elektronikai óriásához, a Delta Electronics-hoz. A Delta piacvezető a számítógépipar részére gyártott power management rendszerek területén, valamint a világ legnagyobb ODM gyártója a DLP projektorok tekintetében. (Original Design Manufacturer – tervezi és összeépíti az eszközöket egy másik cég részére, amelyik aztán saját márkanév alatt hozza azt forgalomba.) A Delta nagy múltra tekint vissza a projektor-iparban, és a mai kor leginnovatívabb megjelenítőinek és prezentációs eszközeinek környezet-tudatos gyártójának vallja magát. A Delta magáénak tudhat számos neves DLP eszközszállítót, mint ügyfél. A Los Angeles-i főhadiszállású Vivitek Corportion tavaly ősszel Hoofddorp-ba, Hollandiába helyezte európai központját, ahonnan marketing és logisztikai tevékenységet folytat a képi megjelenítők, prezentációs eszközök, nagy teljesítményű projektorok és digital signage monitorok területein. A termékek egy hivatalos forgalmazói láncon keresztül jutnak el Európa számos országába, így a DNN Kft.-n keresztül immáron Magyarországra is.

‹‹‹ További Hírek