Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új Vivitek házimozi projektor: H5098


2016. október

 

A Vivitek következetesen fejleszti egychipes DLP házimozi-projektorait, noha a fő profilja inkább az üzleti projektorok szegmense. Az új készülék – amely a H5098 nevet viseli – legfőbb jellemzői a megbízhatóság és a felhasználóbarát megoldás.

 

A Full HD felbontás ma már természetes. Az RGBRGB színkerék gondoskodik a színhűségről, a fényerő 2000 ANSI lumen, a kontrasztarány pedig 50.000:1. A gép komoly felépítését jelzi, hogy ötféle objektívből választva lehet alkalmazkodni a vetítési távolsághoz. Emellett a projektort a függőleges és vízszintes objektívmozgatás lehetőségével is ellátták, ami természetesen nagy elhelyezési rugalmasságot hoz magával.

 

A 3D filmek kedvelői szintén nem csalódnak a H5098-ban, hiszen a nagy fényerőből 3D-ben is marad élvezhető „mennyiség”. Extra funkció a VividMotion frame-interpoláció azoknak, akik sok sportközvetítést néznek, netán a filmeket is szívesebben nézik az interpolált képkockákkal.

A Vivitek új projektora már kapható, az ajánlott fogyasztói ára 2200 angol font.

 

vivitek_h5098.jpg

‹‹‹ További Hírek