Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új Vivitek projektorok a D860-as sorozatban


2014. szeptember 8.

 

D860-as sorozatát a Vivitek két új modellel, a DX864 és DW866 projektorokkal bővítette, amelyek afféle „mindenes” (multi-purpose) készülékek, elsősorban az intézményi felhasználóknak szánva. Mindkettőbe médialejátszó van beépítve, amelyek képesek lejátszani az Office dokumentumokat, fényképeket, video- és audofájlokat, természetesen PC nélkül.

 

Az XGA felbontású DX864 4000 ANSI lumenes, a WXGA felbontású DW866 pedig 3500 ANSI lumenes, kontrasztarányuk 6000:1. A technológia DLP, természetesen a BrilliantColor szolgáltatással. WiFi dongle segítségével mindkét típus vezeték nélküli tartalom-átvitelre alkalmas PC-ről. Minden manapság lényeges csatlakozó megtalálható rajtuk, emellett 10 W-os beépített hangszórót is tartalmaznak. A lámpa élettartama Eco módban 5000 óra.

 

A két új projektor már kapható a Vivitek forgalmazóknál, a DX864 nettó ára 720 euro, míg a DW866 800 euroért vehető meg.

 

vivitek_d867.jpg

‹‹‹ További Hírek