Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Újabb 3LCD lézerprojektor a Sonytól


2014. június 13.

 

Már 2013-ban bemutatott VPL-FHZ55 a Sony első, 4000 lumenes 3LCD lézerprojektora. Most A Sony bejelentette a jelentősen megnövelt fényerejű, 7000 lumenes új típust, a VPL-FHZ700L-t.

Elődjéhez hasonlóan ez a gép is a lézer fényforrást kombinálja a Sony fejlett 3LCD BrightEra technológiájával.

 

Természetesen sok hasonlóság van az új típus és az első modell között. Ilyenek a WUXGA natív felbontás, a 20.000 órás fáényforrás-élettartam (használati módtól függően), az objektív-eltolás (lens shift), az Edge Blending és az Image Warping,a 360 fokos elforgathatóság a vetítési tengely és az arra merőleges tengely körül is stb.

 

Ami lényeges különbség az FHZ55-höz képest: a 7000 lumen fényerő 4000 helyett, továbbá a jóval nagyobb, csaknem kétszeres függőleges és vízszintes maximális objektív-eltolás lehetősége, persze a használt objektívtől függően (7-féle objektív kérhető hozzá), és a HDBaseT-képesség egy opcionális adapter segítségével (BKM-PJ10).

 

A HDBaseT nagy előnye, hogy egyetlen hálókábelen keresztül (Cat5e cagy Cat6) akár 100 m távolságból képes a projektor fogadni a szélessávú videojelet, audiojelet, a vezérlő és az Ethernet jeleket.

 

Az új lézerprojektor valamikor az év vége felé kerül forgalomba.

 

Sony-FHZ700L.jpg

‹‹‹ További Hírek