Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Ultrakönnyű, nagy fényerejű Epson projektorok legújabb generációja


 

2022. február

 

pu2200_series.jpg

 

Kompakt és könnyű, nagyteljesítményű 3LCD lézerprojektorokat hozott piacra az Epson. Az EB-L20000U sorozat sikerére alapozva, az Epson PU2200U nagy fényerejű 3LCD projektorcsaládja mondhatja magáénak a világ legkisebb és legkönnyebb 20.000 lumenes modelljeit (EB-PU2120B / EB-PU2120W). Ezek a projektorok 70%-kal kisebbek, és 50%-kal könnyebbek, mint az EB -L20000U előd.

 

01.jpg

 

Az új sorozat megcélzott felhasználási területei: nagy auditóriumok, élő rendezvények, koncertek és konferencia-színhelyek. A kisebb mérettel és tömeggel együtt jár a jóval kisebb fogyasztás (környezetkímélés), a lényegesen kisebb csomagolási igény (karbon-lábnyom), továbbá az egyszerűbb tárolás, szállítás és installálás.

 

A PU2200-as család 13.000, 16.000 és 20.000 lumenes típusokat tartalmaz, WUXGA felbontással, amely 4K-ra felskálázható, HDR-rel és fejlett installációs szolgáltatásokkal. A kompakt és könnyű felépítés hatalmas előnyt jelent a bérléssel foglalkozó és a telepítő szektor számára, csakúgy, mint a már meglévő Epson objektívekkel való kompatibilitás. Ezeket projektorokat könnyű egy meglévő infrastruktúrába integrálni, tekintettel a telepítési rugalmasságra, és a „szereld fel és felejtsd el” megbízhatóságra. A csatlakozófelületet (PU2120W) a következő ábra mutatja:

 

02.jpg

 

Külön kiemelendő az a beépített jelfeldolgozó rendszer, amely lehetővé teszi a PC-nélküli stacking-et, azaz a fényerő megduplázását külső számítógép nélkül. Plusz szolgáltatás az NFC funkcionalitás, amely tovább egyszerűsíti az installálást a projektor és az NFC-kompatibilis okoseszközök közötti kommunikációnak köszönhetően.

 

Az optikai engine-t és a lézerfényforrást a projektorban továbbfejlesztett hermetikus szigetelés védi. A megbízhatóság növelése érdekében ezen felül nagy hatékonyságú folyadékhűtést alkalmaz ezekben a projektorokban.

 

Az EB-PU2200-as sorozat típusainak néhány jellemzőjét az alábbi táblázat foglalja össze:

 

T1.jpg

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek