Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Uniden lézeres pikoprojektor


Junius 9.


Jelenleg csupán két lézeres pikoprojektor-típus van a piacon, azonban most harmadikként a Uniden (új projektorgyártóként) bejelentett egy harmadik típust, az ULP1000-est. A készülék ugyanolyan kompakt és vékony, mint a Microvision híres SHOW WX típusa. A Uniden pikoprojektora WVGA (848 x 480) felbontású és 5000:1 kontrasztarányú. Egyszerű hálózati adapter helyett egy innovatív töltőegységet kapott. Teljesen feltöltött állapotban a készülék kb. két órányi folyamatos vetítésre képes, ami tipikusnak mondható a pikoprojektoroknál. A csatlakozók között VGA és kompozit bemenetet is találunk. Egyéb tulajdonságokról, pl. SD kártyahelyről nincs információnk.
Egyre inkább erősödik a vélemény, hogy a lézeres vetítés a legjobb technológia (egyelőre a pikoprojektorokhoz), mivel bármilyen (pl. hullámos) felületre tud vetíteni anélkül, hogy élességállításra lenne szükség.

 

uniden_ULP1000.jpg

‹‹‹ További Hírek