Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Univerzális asztali projektortartó

Univerzális asztali projektortartó  -  A Vogel cég piacra hozta legújabb projektortartó szerkezetét, az EPT 6525 Projector Table Solution nevű terméket. Ez a szerkezet csaknem bármelyik projektorhoz használható.


Vogel szerkezet.jpgA Vogel cég piacra hozta legújabb projektortartó szerkezetét, az EPT 6525 Projector Table Solution nevű terméket. Ez a szerkezet csaknem bármelyik projektorhoz használható, amelynek vannak csavarhelyei a mennyezeti szereléshez, és rendkívül stabil talpat képez, amelyre a projektor felszerelhető. A cél az volt, hogy asztali elhelyezésnél a projektort ne roskadozó könyvek vagy magazinok tetejére helyezze a felhasználó. Ha mégis úgy dönt, hogy felülről szeretne vetíteni, és nem asztalról, az EPT 6525 a Vogel “Click and Switch” rendszerét használva néhány másodperc alatt máris átválthat egy Vogel mennyezeti konzolra. Ez az asztali megoldás a mennyezeti szerelvényekhez hasonlóan sokféle beállítási lehetőséget nyújt, mint pl. a döntés, az elfordítás és a beforgatás.

‹‹‹ További Hírek