Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Vankyo V700W LCD projektor: moziminőségű kép és hang


2022. november

 

A Vankyo új, belépő szintű projektora, a V700W (1080P Full HD) egy igazi mindenes projektor, a legújabb hardver és szoftver kombinációja. A készülék felbontása Full HD, fényereje 420 ANSI lumen, kontrasztaránya pedig 1000:1. A hangot két 5 W/4 ohm-os hangszóró produkálja, a hangminőséget tovább javítja a Dolby Digital Audio képesség, 360 fokban a készülék körül. A V700W jelenleg 299,99 dollárba kerül a Vankyo hivatalos weboldalán, és egy 120”-es vetítővászon jár hozzá ingyenesen.

 

vankyo_v700w.jpg

 

A V700W kékfény-kibocsátása rendkívül alacsony, az „IEC 62471-5” besorolásnak megfelelően, a TÜV Rheinland tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók szeme védett a kék fénytől, de azt is, hogy kényelmesebb a vetített képet hosszú ideig nézni.

 

A projektor kb. 29 x 22 x 9 centiméteres, tehát nagyon kicsi. A Vankyo egyszerű, mégis modern dizájn mellett döntött, így mindenki számára vonzó, hiszen elég formás és elegáns ahhoz, hogy jól mutasson egy tárgyalóban, de akár egy nappaliban is. A súlya is kevesebb, mint 3 kg, így könnyedén magunkkal vihetjük. (A projektorhoz a szállításhoz objektívsapkát és táskát is mellékeltek.)

 

A gép hátulján a szokásos HDMI és USB portok találhatók. Kompatibilis az olyan streaming szolgáltatásokkal is, mint a Netflix, Amazon Prime, Hulu, Roku, Disney+ stb. A felhasználók akár telefont, táblagépet vagy laptopot is használhatnak a Bluetooth 5.1 vagy a Wi-Fi 5G/2.4G Dual Band tükrözéshez.

 

A V700W használata meglehetősen egyszerű. A felhasználók használhatják a gépen lévő gombokat vagy a mellékelt távvezérlőt. A menü könnyen érthető, és a projektor a pozicionálásakor automatikusan a vetítési felületre fókuszál.

 

További információ: https/ivankyo.com 

‹‹‹ További Hírek