Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Versenyképes hordozható DLP projektorok a Canontól


2014. október 9.

 

A Canon U.S.A., Inc. Hordozható DLP projektorokkal jelent meg a piacon, méghozzá mindjárt öt típussal – nagyon barátságos áron. Az LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST és LV-X300ST egy családot alkotnak, lényegében a natív felbontásban (és persze az árban) különböznek. A felbontás SVGA-tól WXGA-ig terjed (a típusjelből kiolvashatóan), két készülék rövid vetítési távolságú (ST), a fényerő 3000 ANSI lumen, a kontrasztarány 2300:1.

 

A sorozat készülékeiben hatszegmenses, nagysebességű színtárcsa dolgozik, az optikai engine szigetelt, nem igényel levegőszűrőt. Természetesen, mint minden mai DLP projektor, a fenti típusok 3D-képesek, a szokásos DLP Link rendszerrel.

 

A célközönség értelemszerűen a prezentációs piac, legyen az osztályterem, vállalati tárgyaló vagy alkalmi prezentációs helyszín. Az árak 599 és 799 USD között vannak/lesznek, az egyes típusok októbertől januárig jelennek majd meg.

 

canon_LV-X300.jpg

‹‹‹ További Hírek