Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

VGA vezeték nélküli prezentációs rendszer

A Black Box Corporation egy rendkívül hasznos és érdekes kis készüléket hozott piacra. A VGA Wireless Video Presentation System-nek elnevezett “fekete doboz” bármilyen, VGA bemenettel rendelkező projektorhoz csatlakoztatható, és lehetővé teszi a projektor vezeték nélküli (WiFi) elérését bármely PC-ről vagy notebookról, ha ez utóbbiakban van egy Wireless modul.


hirek_84.jpgA Black Box Corporation egy rendkívül hasznos és érdekes kis készüléket hozott piacra. A VGA Wireless Video Presentation System-nek elnevezett “fekete doboz” bármilyen, VGA bemenettel rendelkező projektorhoz csatlakoztatható, és lehetővé teszi a projektor vezeték nélküli (WiFi) elérését bármely PC-ről vagy notebookról, ha ez utóbbiakban van egy Wireless modul. A rendszer meggyőző erénye, hogy akár 70 m távolságból is működik, azaz egy auditóriumban vagy nagy konferenciateremben is kiválóan használható. A résztvevők közül bárki hozáférhet a projektorhoz, ha a notebookjában van egy WiFi egység, akárhol is ül a teremben. Nem kell megszakítani az előadást, és kábelekel vacakolni, ha valaki hozzá akar szólni. Egy adminisztrátor rákattint az illető nevére a listában, és máris mindenkinek megmutathatja, amit akar. A Black Box terméke könnyen és rövid idő alatt beállítható Plug and Play eszköz. Nemcsak a vezeték nélküli, hanem a vezetékes összeköttetést is támogatja LAN RJ-45 csatlakozón keresztül. A kis készülék ára 600 USD alatt van.

‹‹‹ További Hírek