Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

ViewSonic LED projektorok az otthoni szórakoztatáshoz: X1 és X2


2022. május

 

A ViewSonic legutóbbi LED projektorai, az X1 és X2 típusok megnövelt fényerővel (3100 LED lumen) emelik az otthoni szórakozás élményét. Természetesen nem mellékes, hogy a lámpás projektoroknál környezetbarátabb konstrukciókról van szó. Komplikált installáció és beállítgatás nélkül, bármikor impresszív képet vetítenek egy nagy vetítőernyőre.

 

02.jpg

 

Nagyobb nappalikba vagy pihenő terekbe az X1 modellt érdemes a mennyezetre szerelni, kisebb szobákba pedig a rövid vetítési távolságú (short throw) X2-est érdemes használni, amely 100”-es képet vetít 1,53 m távolságból.

 

Az X1-es modell függőleges lens shifttel és 1,3-szoros optikai zoommal rendelkezik, így nincs szükség a projektor mozgatására a mennyezeten. Mint említettük, mindkét projektor 3100 LED lumenes (bárcsak tudnánk, hogy mi a LED lumen definíciója:-)), és a színtartományuk a Rec.709 referencia 125%-a. A felbontásuk Full HD. A hangminőséget két Harman Kardon hangszóró biztosítja, így összességében e készülékek élvezhető szórakoztató hellyé varázsolják az otthonunkat.

 

További megemlítendő tulajdonságok: H/V trapézkorrekció, a 4 sarok geometriai beállítása, automatikus trapézkorrekció, beépített Wi-Fi, USB-C port a játékkonzol csatlakoztatásához, Bluetooth kapcsolat a hang vezeték nélküli átviteléhez.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek