Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

ViewSonic LED-es Smart házimozi-projektorok


 

2022. január

 

Két, második generációs LED fényforrással ellátott új „okosprojektort” jelentett be a ViewSonic a házimozi-vetítést megcélozva. Az X1-es és X2-es modellek 1080p natív felbontásúak, a fényerő 3100 „LED lumen” (amit nehezen tudunk értelmezni), a fényforrás élettartama 30.000 óra. Mindkét projektor Bluetooth és WiFi képességekkel van felruházva, ami a csatlakoztatásban nagy könnyebbséget jelent.

 

Mindkét készülék a ViewSonic saját SuperColor technológiáját alkalmazza az élethű színek megjelenítéséhez, miközben a Dynamic Black funkció automatikusan szabályozza a fényerő szintjét. A színtartomány a Rec.709 szabványos színtér 125%-a, a jó minőségű hangról két beépített Harman Kardon hangsugárzó gondoskodik. Ezek külön Bluetooth hangszóróként működhetnek, amikor csak zenét akarunk hallgatni.

 

08.jpg

 

A beépített 5 GHz-es WiFi csatlakozás sebessége megengedi az okoseszközök képernyőjének tükrözését, mindennél könnyebbé téve a streaming szolgáltatások igénybevételét. Az X1-es típus asztalkára tehető vagy mennyezetre szerelhető, ellenben az X2 kifejezetten közelről vetítő modell, 0,69-0,83:1 vetítési aránnyal, ami azt jelenti, hogy a 100” átlójú kép 1,53 m távolságból vetíthető vele.

 

Ez az egyik különbség a két modell között, a másik az optikai zoomtartomány. Az X1 esetében ez 1,3x-os, míg az X2-esnél 1,2x-es. Mindkét projektor 16 GB-os belső tárolóhellyel rendelkezik, továbbá lehetőség van trapézkorrekcióra függőlegesen és vízszintesen, továbbá a négy sarokban. A fő csatlakozók: 2 db HDMI 2.0/HDCP 2.2, USB-C és USB-A port.

 

Az X1 és X2 projektor áprilistól lesz kapható, az előbbi 999, az utóbbi 1099 dollár áron.

 

További információ: https://www.viewsonic.com/us/news/viewsonic-launches-new-led-based-smart-home-theater-projectors

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek