Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

ViewSonic LightStream 7 projektorok


2015. november 4.

 

A ViewSonic LightStream 7-es sorozatú új projektorai Full HD natív felbontásúak, rendeltetésüket tekintve pedig prezentációra és multimédiás vetítésre egyaránt alkalmasak. A LightStream PJD7830HDL típus 3200 lumen, a PJD7835HD pedig 3500 lumen fényerejű.

 

Mindkét projektor a cég SuperColor technológiáját használja, újratervezett színtárcsával – ennek következtében az új vetítők színhűsége a kategóriában igen jónak mondhatók. Megemlítendő a fejlett SonicExpert hangtechnika is (szintén a ViewSonic fejlesztése), amelynek köszönhetően a beépített hangszóró a szokásosnál messze jobb hangminőséget szolgáltat, frekvenciamenetben és torzításban is.

 

Opcionális vezeték nélküli HDMI dongle – mint pl. a cég WPG-300-as egysége – megvalósítható a vezeték nélküli streaming mobil eszközökről, notebookról vagy PC-ről. Néhány további jellemző: 1,36x-os optikai zoom, függőleges és vízszintes trapézkorrekció, sarkok korrekciója, innovatív kábelkezelő rendszer.

 

Mindkét projektor már kapható, a PJD7830HDL javasolt viszonteladói ára 1099 dollár, a PJD7835HD-é 1199 dollár.

További információ: ViewSonic.com

 

viewsonic_pjd7830hdl.jpg

‹‹‹ További Hírek