Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Világelső 4LED 4K HDR gaming projektor a BenQ-tól: X3000i


2022. február

 

01.jpg

 

A BenQ, a projektorok közismert élenjáró márkája februárban bemutatta az X3000i típusjelű projektort, amely kiemelkedő audiovizuális teljesítményt nyújt, igazán nagy méretű képpel. A játékmenetek a BenQ exkluzív CinematicColor™ technológiájával 100%-ban DCI-P3 széles színtér-lefedettségűek. A treVolo hangrendszerrel és az akár 4 ms-os bemeneti késleltetéssel kombinálva, a gamerek elmerülhetnek az ultrarealisztikus Open World játékok világában.

 

02.jpg

A mozis DCI-P3 széles színtartomány lényegesen nagyobb a megszokott Rec.709-esnél

 

„Az X sorozat éllovasa a moziszerű kép és a valósághű hang példátlan kombinációjának, valamint a 4 ms-os késleltetéssel és 240 Hz-es frissítéssel is rendelkezik” – nyilatkozta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Az X3000i az igazi gamereket várja, akik a végtelen lehetőségeket keresik.”

 

Az igazán magával ragadó játékélmény érdekében az X3000i kiegyensúlyozott valósághű színekkel, 4K UHD-vel, 3000 lumenes fényerővel, 500.000:1 szupermagas kontraszttal és Dynamic Black algoritmussal rendelkezik. 3D-re felkészítve, illetve projektorra optimalizált HDR-rel az akciók közepébe helyezi a játékost. A HDR10/HLG támogatás biztosítja a jövőbeni kompatibilitást is, míg az automatikus színkalibrációval rendelkező 4LED fényforrás hosszú évekig garantálja a játékélményt.

 

03.png

Az X3000i 4LED light engine felépítésének elvi vázlata. A kék LED-ből kettő van, az egyik a kék alapszínt állítja elő, a másik (blue pump LED) a zöld fény teljesítményének növelésében vesz részt

 

A látványt a hangzással kiegészítve, az X3000i teljesen kitölti a teret az erőteljes, két darab 5 W-os sztereó hangszóróval, amelyet a BenQ treVolo audiocsapata hangolt, illetve a Bongiovi DSP (Digital Signal Processor) dinamikus sztereó kiterjesztéssel, ami kiemeli a részleteket, így még teljesebb háromdimenziós élményt nyújt. A lehengerlő moziélményé érdekében a hangot HDMI eARC-on keresztül is továbbíthatja külső hangrendszerbe.

 

04.jpg

 

Az összes interakció valósága még jobban átélhető a szerepjátékokon, az FPS és sportjátékokon keresztül, mivel az X3000i speciálisan előre beállított játékmódokat kapott. A mélység, a transzparencia, a részletek és a teljes teret kitöltő mély basszus kiemeli a háttérzene, a közeledő lépések és a beszédhangok tisztaságát. A lélegzetelállító színekkel pedig a játékok igazán valósághűek lesznek. Ezeket a pontosan kalibrált beállításokat olyan modellekben is alkalmazzuk, mint a TK700STi és a TK700, a TK és a TH sorozat, mely projektorcsaládokat kifejezetten a gamereknek fejlesztettük.

 

Az X3000i stílusos, dinamikus dizájnjával bármilyen gamer környezetbe tökéletesen illeszkedik. 1,3-szoros zoommal, 2D trapézkorrekcióval és a fejlett AV-csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik.

05.png

 

Az X3000i 4LED fényforrása több mint 30.000 órányi vagy 10 évnyi élénk színeket és csodálatos játékminőséget biztosít a fényforrás cseréje nélkül. Az órákon át játszó konzoljátékosok részesei lehetnek a történetnek, és gond nélkül megmutathatják a világnak, hogy kik szeretnének lenni.

További információ: https://www.benq.eu/hu-hu/projector/home-entertainment/x3000i.html

 

Ha többet szeretne megtudni a BenQ projektorokról, látogasson el a https://www.benq.eu/hu-hu/projector.html oldalra.

 

Forrás: BenQ

‹‹‹ További Hírek