Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Vivitek kétlámpás projektorok a D6000-es sorozatban


2014. augusztus 13.

 

Tavaly novemberben mutattuk be a Vivitek D5000-es sorozatának új tagjait. Idén tavasz végén megjelent a „folytatás” is, a D6000-es sorozat is két 2-lámpás modellel, ami nagy előrelépés a korábbiakhoz képest. A cég a DW6035 és a DX6535 egychipes DLP modelleket kifejezetten konferenciaközpontok és más nagy helyszínek számára tervezték, cserélhető objektívekkel és dual-lamp technológiával.

 

A DW6035-ös WXGA felbontású, 6000 ANSI lumenes, a kontrasztarány 3000:1, míg a DX6535 XGA felbontású, fényereje 6700 lumen. Mindkét készülék objektívjeinek zoomja és élessége motoros, távvezérlővel állítható. A cserélhető objektívek vetítési aránya 0,77 és 8,5 között van, ami valóban óriási tartományt jelent a vetítési távolság megválasztásában.

 

Érdekesség, hogy a színkerék is cserélhető a speciális szín- vagy világossági igényekhez. A szokásos csatlakozókon (DVI, VGA, komponens, kompozit, S-Video) 12 V-os triggercsatlakozót is találunk a projektorokon a kényelmes vászonvezérléshez.

 

Vivitek_DW6035-DX6535.jpg

‹‹‹ További Hírek