Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Vivitek Qumi Q6


2015. október 16.

 

A Vivitek zsebprojektor sorozatának újabb tagját ismerhetjük meg a LED HD Qumi Q6 megjelenésével, amelynek plusz funkciója az eddigiekhez képest a beépített WiFi funkcionalitás. A készüléket a gyártó hétféle színben hozta ki.

Az új projektor natív felbontása WXGA, fényereje 800 ANSI lumen, kontrasztarányára 30000:1 értéket ad meg a gyártó. Saját memóriája is van a kis vetítőnek, éspedig 2,5 GB kapacitású.

 

A LED fényforrás lehetővé teszi, hogy a Q6-ot bármilyen pozícióban használjuk a 360-os teljes tértartományban. Az sem meglepetés, hogy a Q6 bemenete MHL-kompatibilis, így mobil eszközeinkről nagy felbontású videó és audió streamelhető a projektorra.

 

Az új Vivitek projektor szeptember óta már elérhető, a bruttó listaára 480 angol font, 3 év vagy 5 év garanciával (ha oktatási garanciára van regisztrálva a készülék).

 

vivitek_Q6.jpg

‹‹‹ További Hírek