Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Vutec SoundScreen ernyő

A Vutec cég egy teljesen új projekciós ernyőt mutatott be a CEDIA 2008 alkalmával. A SoundScreen kijelző a Blu-ray technológiára és az 1080p képmegjelenítésre épül. Az ernyő gyűrődésmentes anyagból készült, amely azonban jól bírja a feszítést.


A Vutec cég egy teljesen új projekciós ernyőt mutatott be a CEDIA 2008 alkalmával. A SoundScreen kijelző a Blu-ray technológiára és az 1080p képmegjelenítésre épül. Az ernyő gyűrődésmentes anyagból készült, amely azonban jól bírja a feszítést. A Vutec hasonlóképpen a csúcskategóriás hangdobozok hangszóróselyméhez, a vetítőernyő fényességét is pozitív irányba tudja befolyásolni. Ezáltal a felhasználónak lehetősége van arra, hogy a hangrendszert a vászon mögé helyezze, és még így sem lesz tompa a hangzás. A vászon, a fényvisszaverő rétegnek köszönhetően a használat közben teljes mértékben simának tűnik, egyáltalán nem látszik rajta a szövet szerkezete. Sajnálatos módon az ár és az elérhetőség ideje még nem ismert.

‹‹‹ További Hírek