Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

WorldKit: interaktív felület mindenütt


Május 17.

 

A Carnegie Mellon University mérnökei bejelentették egy olyan rendszer kifejlesztését, amely egy helyiségben bárhol képes érintés-alapú interfészt létrehozni. A projekt neve WorldKit, és a felhasználó számára lehetővé teszi érintőkijelző rajzolását bármilyen felületre, pl. akár egy kanapé karfájára.

Mjus 17.

 

A rendszer egy mennyezetre szerelt projektorból és kamerából áll, és tudja követni a felhasználót, ahogy leül, feláll vagy mozog a szobában. Egy gyors mozdulat hatására az interaktív kijelző megjelenik, és a felhasználó egy sor feladatot el tud végezni. A tervezők azt állítják, hogy ez a rendszer soha nem fog kalibrációt igényelni, mert automatikusan beállítja érzékelési és vetítési funkcióit a kiválasztott felületnek megfelelően.

 

A WorldKit-tel a fejlesztők szerint elfelejthetjük az érintőképernyőket, és egyenesen „hozzáférhetünk” a projektorokhoz, ami a helyiséget valóban interaktívvá teszi.

 

worldkit.jpg

‹‹‹ További Hírek