Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Xbox-hoz tervezett ViewSonic projektorok


 

2023. március

 

A ViewSonic Kaliforniában bemutatta a világ első „Designed for Xbox” projektorait. Az X1-4K és X2-4K LED projektorok a lehető legjobb élményt nyújtják az Xbox játékokkal, és zölddel kombinált fekete színükkel az Xbox Series X dizájnját idézik. Emellett az Xbox-hoz illesztett felbontás- és képfrissítési frekvencia-kombinációkkal, és 4,2 ms bemeneti késleltetéssel és 240 Hz-es képfrissítési frekvenciával büszkélkedhetnek, így tökéletesen gördülékeny játékélményt nyújtanak.


01a.jpg

01b.jpg

 

A reszponzív játékélmény mellett a projektorok kompatibilisek az Xbox CEC funkciójával, ami azt jelenti, hogy a konzol indításakor a projektor egyidejűleg bekapcsol. Továbbá, amikor a konzol HDMI 2-es bemeneten keresztül csatlakozik, a projektor automatikusan játék módba kapcsol, így a legjobb vizuális élményt nyújtja az élénk színekkel.

 

02.jpg

 

A két modell csak abban különbözik, hogy más-más objektívet kaptak, ezért az X1-es standard vetítési távolságú, az X2-es pedig közelről vetít (short throw projektor).

 

Az X1-4K és az X2-4K a 4K HDR felbontással és a Harman Kardon hangszórókkal kombinálva minden igényt kielégítő audiovizuális élményt kínál. A 3. generációs LED-technológiának köszönhetően ezek a projektorok 2900 lumen fényerőt biztosítanak, így bármilyen környezetben kristálytiszta képet nyújtanak. A 30.000 órás élettartamukkal évekig tartó használat mellett is csak kevés karbantartást ígérnek. Emellett a világ első olyan projektormárkájaként, amely megkapta a TÜV SÜD Low Blue Light tanúsítványát, a két projektor a hosszú ideig tartó nézés okozta szemkárosodással és fáradtsággal kapcsolatos aggodalmakat is eloszlatja.

 

03.jpg

 

Ezek a projektorok nagyfokú rugalmasságot biztosítanak a különböző kialakítású és méretű terekbe történő telepítés során. Az X1-4K a standard vetítési arányával elsősorban mennyezetre szerelhető installációkhoz készült. Ezzel szemben a rövid vetítési arányú X2-4K kényelmesen elhelyezhető egy dohányzóasztalon, és mindössze 1,5 m távolságból vetíthet 100” méretű képet.

 

04.jpg

 

Ráadásul a projektorok a beállítás során nem igényelnek centrális pozícionálást a vízszintes/függőleges trapézkorrekciónak és 4 sarok beállítási képességüknek köszönhetően. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy tökéletesen geometriájú képet kapjanak oldalról is, így nem kell teljesen átrendezniük a szobát. Az egyszerű beállítási funkciók teszik ezeket a projektorokat ideális megoldássá az otthoni játék- vagy moziterem kialakításához.

 

Az X1-4K és X2-4K LED projektorok 2023 második negyedévétől lesznek kaphatók.

 

További információ: https://www.viewsonic.com/global/products/projectors/X1-4K és https://www.viewsonic.com/global/products/projectors/X2-4K

 

-na-

‹‹‹ További Hírek