Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Xgimi 4K UST lézerprojektor


 

2021. október

 

Az Xgimi Ltd. bejelentette legújabb, ultraközelről vetítő 4K lézerprojektorát, amely az Aura nevet viseli. A cég első lézerprojektora szeretné letaszítani trónjáról az otthonokat sok évtizede uraló televízió-készülékeket.

 

Az Aura jövőbiztos megoldást szeretne kínálni a zene, filmek, show-műsorok és játékok otthoni élvezetéhez, akár 150” átlóméretű képen, amelyet a projektor néhányszor tíz centiméter távolságból vetít. Az Aura Android 10-es felhasználói felületet nyújt, amelyen olyan streaming szolgáltatások futnak, mint a Disney+ vagy az Amazon Prime, azaz nincs szükség ehhez külső hardverre. Még jobban megkönnyítve a tartalomnézést, a projektor beépítve tartalmazza a Cromecast funkcionalitást, továbbá három HDMI bemenete van a külső készülékek számára (pl. játékkonzol, set-top-box és Blu-ray lejátszó).

 

01.jpg

 

Az Aura maximális fényereje a specifikáció szerint 2400 ANSI lumen, képes a HDR10 megjelenítésre, és a 3D filmek vetítésére is. Nyolcpontos trapézkorrekció lehetőségével is ellátták, és az élesség manuálisan is korrigálható.  

 

Ami a hangrendszerét illeti, 4 db masszív, 15 W-os Harmon-Kardon hangsugárzót tartalmaz Dolby és DTS audio támogatással. Mindegyikben van 2 magashangszóró és 2 mélynyomó, így a teljes hangfrekvenciás sávot gond nélkül átfogják. Külön előny, hogy az Aura így Bluetooth hangsugárzóként is használható, amikor nem képet nézünk vele.

 

A XGIMI Aura jelenleg 2499 USD fogyasztói áron kapható.

 

További részletek: https://global.xgimi.com/pages/aura

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek