Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

ZEN projektorburkoló dobozok a Tempest Lighting-tól


2019. március

 

Gyakran szükség van vetítésre olyan helyeken – színházban, koncert-termekben, továbbá műemlék-épületekben – ahol nem megoldható az installáláshoz szükséges átalakítás szerelvények és konzolok kiépítése, különös tekintettel a projektorok által keltett zajra.

 

A Tempest Lighting cég olyan projektorburkoló dobozok fejlesztésében jeleskedik, amelyek ezen a téren segítenek. A ZEN összefoglaló neve annak a három típusból álló HUSH dobozcsaládnak, amelyek 10.000 – 30.000 lumenes projektorok befogadására használhatók, telepítésük rendkívül egyszerű, és a működési zajt 25 dBA alá csökkentik.

 

zen.jpg

 

A teljesen önhordó és légcsatornáktól mentes Zen Hush dobozok belső ventilátor-sebessége (azaz a hűtés) vezérelhető, a felhasználó a kívánt kompromisszumot beállíthatja a zaj és a hűtés között.

 

A Zen Hush dobozok három standard méretben elérhetők. A Tempest ezen felül a hagyományos Tacit típusú beltéri burkolatokat is kínálja egy sor egyedi opcióval, mint pl. a portrait pozíciójú, és az UST vetítőkhöz használható változatok.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek