Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A 10 legsikeresebb pikoprojektor


Február 14.

 

A Picoprojektor-Info weboldal munkatársai közölték a piacon legsikeresebb tíz pikoprojektor listáját. A tíz típusból négy Optoma gyártmány, kettő 3M termék, kettő a Microvision típusa, és egy-egy vetítő szerepel a listán a Samsungtól és a FAVI-tól.

A lista első helyén az Optoma PK301-es áll (ára 349 dollár), ezt a pikoprojektort mi is teszteltük. Kiemelkedő 50 ANSI lumen fényereje, 2000:1 kontrasztaránya és 854 x 480-as felbontása (és persze mindez az árához viszonyítva) indokolja a népszerűségét. A második hely a 3M MPro150-esé (263 dollár) - ez a készülék is szerepel az előbb említett tesztben -, a harmadik pedik a Microvision továbbfejlesztett lézerprojektora, a ShowWX+ (399 dollár). Ez utóbbi a viszonylag magas ára ellenére kedvelt, mivel a lézeres projektorokkal bármilyen alakú felületre éles kép vetíthető, sőt élességállításra sincs szükség. A lézertechnológia bemutatását olvasóink megtalálják egy külön cikkben.

 

optoma_PK301.jpg

‹‹‹ További Hírek