Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Sony új típusokkal szélesíti projektorválasztékát


2015. június 26.

 

A Sony lézeres 3LCD projektorcsaládjának új tagjairól már többször írtunk. A VLP-FHZ65 és FHZ60 az idén tovább szélesíti a kínálatot ebben a kategóriában. Az FHZ65-ös modell 6000 lumenes, az FHZ60 pedig 5000 lumen fényerejű.

Mindkét típus WUXGA (1920 x 1200 pixel) natív felbontású, és olyan extra funkciókkal látták el őket, mint a Reality Creation és a Contrast Enhancer. Természetesen ezek a projektorok villámgyorsan felveszik üzemi fényerejüket, és a gyors újraindítás sem okoz problémát. Az FHZ65-ről eléggé részletes gyorsteszt olvasható oldalunkon.

 

A hagyományos lámpás 3LCD projektorok kategóriájában három új típus jelent meg: a VPL-EW348, a VPL-EW345 és a VPL-EX345. Ezek mindegyike 4200 lumen fényerőt képes produkálni.

A VPL-EW348 különlegessége, hogy a nagy installációs vetítőkhöz hasonlóan bele van építve a HDBaseT interfész, ami nagyban egyszerűsíti a csatlakoztatást. Köztudomásúan a HDBaseT-nek köszönhetőn egyetlen Cat5e/6 hálókábelen vihető át a video-, az audio- és a vezérlőjel, méghozzá más kábelektől eltérően akár 100 m távolságra is.

 

Sony_edu.jpg

‹‹‹ További Hírek