Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új lézerprojektor a házimozi szegmensben

Epson EH-LS12000B

 

2022. február

 

A múlt év végén két új házimozi-csúcsmodellt hozott ki az Epson, a fekete színű EH-LS12000B és a fehér EH-LS11000W típusokat. A legtöbb jellemzőben azonos két lézerprojektor közül most a kicsivel nagyobb fényerejű és nagyobb kontrasztú LS12000B-t sikerült közelebbről megvizsgálnunk.

Tovább

4K házimozi csúcsprojektor a Sonytól

Sony VPL-VW890ES

 

2021. szeptember

 

A Sony idén kihozott 4K SXRD HDR projektorai közül nemrégiben teszteltük a hagyományos lámpás VPL-VW290ES vetítőt, most pedig alkalmunk adódott e projektorcsalád jelenlegi csúcskészülékének, a lézeres VPL-VW890ES-nek tesztelésére.

Tovább

Továbbfejlesztett 4K SXRD, lámpás házimozi-projektor

Sony VPL-VW290ES

 

2021. július 

 

A Sony idén három új modellel bővítette házimozi-projektor kínálatát. Közülük az egyik a csúcsok csúcsa, a 10.000 lumenes VPL-GTZ380-as, a másik a szintén csúcsmodellnek számító VPL-VW890ES. Mindkettő lézerfényforrást használ, és minden elképzelhető extrával fel van szerelve, ami az árukban is tükröződik. A harmadik modell – jelen tesztünk tárgya – a VPL-VW290ES szerencsésen egyesíti a lámpás projektorokkal elérhető legjobb jellemzőket és a relatíve kedvező árat.

Tovább

Ultraközeli home entertainment lézerprojektor

Epson EH-LS500B

 

2020. december

 

Az Epsonnak nem ez az első otthoni használatra szánt UST (ultra short throw) lézerprojektora, amely a vetítőernyő közvetlen közelében helyezhető el. A 2018-as „előd” EH-LS100 azonban nem annyira közeli rokon, mint gondolnánk, mivel 16:10-es képformátumával csak részben szórakoztató otthoni projektor, másik rendeltetése az adatvetítés. Az EH-LS500-ast (a B vagy W betű csak a színét jelöli) viszont gyártója kifejezetten szórakoztatásra tervezte. Lássuk, hogy milyen eredménnyel!

Tovább

Lézeres 4K SXRD házimozi-projektor újdonság

Sony VPL-VW790ES

 

2020. október

 

Magyarországra is megérkezett a Sony két vadonatúj 4K HDR házimozi-projektora, a VPL-VW590ES (lámpás) és a VPL-VW790ES (lézeres) típusok egy-egy bemutató példánya. A rövid idő miatt választanunk kellett, hogy melyik modellt teszteljük, megvizsgálva a fejlődést az előző generációhoz képest. Nem meglepő módon, választásunk a VW790ES-re esett.

Tovább

4K-UHD Home Entertainment projektor

Acer H6810BD

 

2020. május

 

Az Acer 2017 óta kínál 4K-UHD HDR, 1-chipes DLP projektorokat, éspedig a Texas Instruments 0,47”-es, illetve 0,66”-es DMD fénymodulátor chipjével. A TI XPR technológia lényege, hogy a chip fizikai felbontása önmagában kisebb, mint a 4K-UHD, ám egy szellemes megoldással mégis lehetséges, hogy a vásznon 4K-UHD felbontású kép jelenhessen meg. Az Acer otthonokba szánt 4K-UHD projektorai közül a „V” sorozatúak inkább Home Cinema, míg a nagyobb fényerejű „H” sorozatúak a Home Entertainment kategóriába tartoznak. Ezúttal a 3500 lumenes H6810BD modellt volt alkalmunk tesztelni.

Tovább

Gaming DLP projektor

Acer Nitro G550

 

2019. november

 

A korábbi Acer Predator gaming projektorok után most a Nitro kategóriában rukkolt elő a cég egy új modellel, a Nitro G550-essel. Kíváncsian vettük kézbe a kompakt, könnyen hordozható, és nagy fényerőt kínáló projektort.

Tovább

CinePrime 4K-UHD DLP projektor

BenQ W5700

 

2019. augusztus

 

A W1700 és a W2700 után ugrásszerű továbblépés a sorozat harmadik típusa, a W5700-as egychipes DLP, 4K-UHD házimozi-projektor, amely az eddigiektől eltérően 100% DCI-P3 (mozis) színtér-lefedettséget biztosít, alkalmas a projektorra optimalizált HDR-PRO megjelenítésre: kompatibilis a HDR10 és HLG formátumokkal, és egyéb fejlett szolgáltatásokat nyújt. A BenQ a W5700-ast – mint valódi Home Theater projektort – a CinePrime kategóriába sorolja. Tesztünk célja éppen annak vizsgálata, hogy milyen mértékben teljesíti az e kategóriában elvárt minőséget.

Tovább